Met de DDH komen wij altijd naar uw vereniging toe. Dat is ideaal omdat de meeste duikverenigingen zelf een zwembad huren. De activiteit kan dan plaatsvinden tijdens de normale zwembadsessie van de duikvereniging. Een bijkomend voordeel is dat de activiteit dan ook door ieder lid van de club (en evt. kinderen of niet duikende partner) gevolgd kan worden.

Wij nemen twee duikhelmen mee, waarvan een met een handpomp en een met een reduceerventiel. In totaal zijn er verschillende instructeurs die deze activiteit kunnen uitvoeren: Fons Hendriks, Remco van ‘t Hooft, Anjo de Groen, John en Henries Vermeulen, Ron Peeters, Frank en Diana Thijssen en Kees de Jonge.

Daarnaast zijn ook Stefan Orth van Dive4life en Kerstin Weiland van Monte Mare Onderwater Walk instructor.

Voor de DDH verenigings optie kunt u via mail of telefoon een datum laten inplannen. De kosten bedragen 150 euro per avond cq dagdeel excl. km vergoeding.

Het duiken met de DDH is ook mogelijk in een van de indoor duikbaden zoals Dive4life, Diveworld en Monte Mare.  Voor meer bijzonderheden en foto’s over Monte Mare verwijs ik u naar de pagina van Monte Mare.

www.dehelmduiker.com 2014